Vizsgálat leírás

Családtervezés, infertilitás

Molekuláris genetikai vizsgálatok családtervezéshez – a tudatos gyermekvállalás jegyében

Vérvétel várakozás és beutaló nélkül

Az előzetes online időpontfoglalásnak köszönhetően akár már másnap megtörténhet a mintavétel, sorban állás nélkül.

Eredmény akár néhány napon belül

A mintákat a legkorszerűbb diagnosztikai módszerekkel analizáljuk, az eredményeket pedig akár 5 munkanapon belül továbbítjuk az Ön által megadott e-mail címre.

Élen járunk a megelőző diagnosztikában

Molekuláris genetikai vizsgálataink széles palettája: rengeteg betegséghajlamról, betegségmegelőző állapotról és érzékenységről nyújtunk megbízható információt.

A családtervezés, infertilitás vizsgálat leírása

A genetikai információnkat hordozó DNS láncnak vannak olyan részei, melyek jelentősen befolyásolják a gyermekvállalást. Az ismétlődő vetélések, sikertelen teherbeesés okainak vizsgálatakor fontos eszköz a genetikai vizsgálat, ugyanis a gyenge nemzőképesség vagy a vetélések valamelyik szülő akár addig ismeretlen genetikai hibájából is eredhetnek. Példának okáért az ivari (nemi) kromoszómák számbeli eltérése gyakran nem okoz jelentős külső eltérést, ahogy egyéb kromoszómáink kisebb vagy kiegyensúlyozott strukturális hibái sem, ezek az állapotok azonban számos esetben meddőségi problémákhoz vezetnek.
Családtervezés, infertilitás - Clinomics Diagnostics

Kiknek és mikor

ajánlott az egyes

vizsgálatok elvégzése?

Mivel a tervezett gyermek genetikai információját hordozó örökítőanyag a szülői örökítőanyagok kombinációjaként jön létre, mindkét szülő esetében ajánlott genetikai kivizsgálást végezni a gyermekvállalás előtt. Az ismétlődő vetélések, illetve hosszú ideje sikertelen teherbeesés okainak felderítésére is ajánlott ilyen típusú vizsgálatot kérni.

A vizsgálatokról részletesen

Ezeket írták rólunk

Olvassa el, hogy miket mondtak rólunk és szolgáltatásainkról pácienseink a Google-n és a Facebookon!

Foglaljon időpontot egyszerűen és gyorsan!

Gyakran ismételt kérdések