Rólunk

Molekuláris genetikai vizsgálatok a legmagasabb színvonalon

A Clinomics Europe 2021 júniusában alakult Budapesten, a koreai Clinomics Inc. első európai uniós leányvállalataként. Multiomikai szemléletű orvosi biotechnológiai vállalatunk alapvető fókusza a folyadékbiopszia, amelyet olyan élvonalbeli technológiákkal ötvözünk, mint például az NGS (új  generációs szekvenálás), valós idejű PCR, vagy digitális PCR. Célunk, hogy ezen technológiák mentén forradalmasítsuk a molekuláris és precíziós diagnosztikát. Rugalmas, bővülő vizsgálati listánk már most rengeteg betegséghajlamról nyújt megbízható információt alig pár napon belül.

Elkötelezett, profi csapat

Magasan képzett, tapasztalt  szakembereink a hozzánk beérkező mintákat a legmodernebb, szigorú minőségellenőrzésen átesett diagnosztikai módszerekkel dolgozzák fel. A vizsgálat elvégzését követően alapos kiértékelésre kerül sor, ezután pedig a lehető legrövidebb időn belül megtörténik a leletkiadás.

Igény esetén genetikai tanácsadást nyújtunk, akár a vizsgálatot megelőzően, akár azt követően. Ennek során klinikai genetikus szakorvosunk tájékoztatást ad a vizsgálatokról, feltárja az eredmények lehetséges következményeit, illetve a vizsgálat elvégzését követően segíti a leletek értelmezését.

Vizsgálataink

Rákszűrés

Szív- és érrendszeri betegségek

Családtervezés, infertilitás
Sportgenetika
Nutrigenetika

Speciális vizsgálatok

Genetikai tanácsadás

A ColonAiQ egy vérminta alapú genetikai szűrőteszt kolorektális rák vizsgálatára. Segítségével rendkívül nagy pontossággal és érzékenységgel következtethetünk a betegség jelenlétére, de akár már a polipokat is jelzi, melyek az évek során rosszindulatú daganattá alakulhatnak, messze túlszárnyalva a hasonló vizsgálatokat.

Csapatunk

Beszéljünk!

Amennyiben kérdése vagy megjegyzése van kérjük, lépjen velünk kapcsolatba!