Technológia

Csúcstechnológia a diagnosztika szolgálatában

Eszközpark

A molekuláris genetikai ekszözparkunk a legkorszerűbb, munkafolyamatainkat teljeskörűen lefedő elemekből épül fel, amelyekről alább részletesebben is olvashat.

CD-PRIME

+

CD-PRIME

Integrált folyadékbiopsziás készülék. Ez a mikrofluidikai techonlógiára épülő platform fizikai jellemzők alapján, gyorsan és egyszerűen dúsítja a keringő tumorsejteket (CTC-ket) kezeletlen vérmintából, melyek így integritásukat megőrizve állnak rendelkezésre további vizsgálatokra.
-

Qubit 4

+

Qubit 4

Fluorométer. A készülék a célmolekulához specifikusan kötődő fluoreszcens festékeket detektálja. Az optimalizált assay-k segítségével még rendkívül kis mennyiségben vagy szennyeződések jelenlétében is meg tudják különböztetni a dsDNS-t az ssDNS-től, vagy az ép RNS-t a degradált RNS-től. Speciális miRNS kvantitáló assay is elérhető.
-

NanoDrop One

+

NanoDrop One

UV-Vis spektrofotométer. A legújabb NanoDrop készülék, nukleinsavak és fehérjék minőségi és mennyiségi meghatározásához. A beépített Thermo Scientific Acclaro Sample Intelligence technológia segítségével azonosíthatóak a mintában esetlegesen jelenlévő szennyeződések is.
-

TapeStation

+

TapeStation

Automata elektroforézis rendszer. DNS- és RNS-minták nagy pontosságú minőség-ellenőrzését szolgáló készülék. A rendszer előnyei a hagyományos gélelektroforézissel szemben a kis kiindulási mintamennyiség (1-2 µL), a lényegesen gyorsabb elemzési idő és automatikus adatelemzés.
-

BioRad Opus Dx

+

BioRad Opus Dx

Kvantitatív valósidejű PCR (qRT-PCR). In vitro diagnosztikai minősítésű, nagy pontosságot és magas precizitást biztosító készülék. Egy reakcióban 5 variáns/célmolekula vizsgálatát teszi lehetővé.
-

QuantStudio5

+

QuantStudio5

Kvantitatív valósidejű PCR (qRT-PCR). Kiváló teljesítményű, nyílt rendszerű készülék, amely nagy rugalmasságot biztosít a különböző gyári vizsgálatok és az egyedi tesztek klinikai laboratóriumi beállításában.
-

QIAcuity One 5plex

+

QIAcuity One 5plex

Digitális PCR készülék. Nanoplate-alapú rendszer, mely integrálja a particionálás, thermocycling és képalkotás munkafolyamatát egy automatizált platformba. Extrém pontosságú variáns kimutatást és célpont kvantifikálást tesz lehetővé, kifejezetten folyadékbiopsziás alkalmazásokhoz.
-

IonTorrent S5 Prime és IonChef

+

IonTorrent S5 Prime és IonChef

Újgenerációs szekvenáló készülék és automatizált előkészítő állomás. Félvezető-alapú technológián alapuló NGS platform, mely flexibilis megoldást kínál kis célzott génpanelektől az exomszekvenálásig. A kiegészítő készülék lehetővé teszi az előkészítő lépések (például könyvtárkészítés) automatizálását, mely által megbízható és gyors munkafolyamatot biztosít.
-