Vizsgálat leírás

Nutrigenetika

Molekuláris genetikai vizsgálatok ételintoleranciák megállapítására – kerülje el a szövődményeket és növelje életminőségét

Vérvétel várakozás és beutaló nélkül

Az előzetes online időpontfoglalásnak köszönhetően akár már másnap megtörténhet a mintavétel, sorban állás nélkül.

Eredmény akár néhány napon belül

A mintákat a legkorszerűbb diagnosztikai módszerekkel analizáljuk, az eredményeket pedig akár 5 munkanapon belül továbbítjuk az Ön által megadott e-mail címre.

Élen járunk a megelőző diagnosztikában

Molekuláris genetikai vizsgálataink széles palettája: rengeteg betegséghajlamról, betegségmegelőző állapotról és érzékenységről nyújtunk megbízható információt.

A nutrigenetika vizsgálatok leírása

Mind a genetika, mind a táplálkozástudomány egyre növekvő népszerűségnek örvendő kutatásterületek napjainkban. E kettő ötvözésével alakult ki a nutrigenetika, amely a táplálkozás és a genetikai háttér közötti összefüggéseket kutatja. A gének működésének megismerésével feltárható a táplálkozás hatása a szervezet anyagcserefolyamataira és homeosztázisára. A nutrigenetika konkrétabban azt vizsgálja, hogy egyéni genetikai eltérések milyen reakcióhoz vezetnek egyes étrendi összetevőkre.

Kiknek és mikor

ajánlott az egyes

vizsgálatok elvégzése?

Molekuláris genetikai vizsgálataink ételintolerancia gyanúja esetén javasoltak, mint pl. gasztrointesztinális tünetek fennállása, de egyes vizsgálatokat családi halmozódás esetén vagy családalapítás előtt is ajánlott elvégezni. Tesztelje magát időben, hogy elkerülhesse a súlyos szövődményeket és jelentősen növelhesse életminőségét. A vizsgálat eredménye egyénre szabott étrend kialakításában nyújthat segítséget, így hozzájárulva az egészség megőrzéséhez.

A vizsgálatokról részletesen

Ezeket írták rólunk

Olvassa el, hogy miket mondtak rólunk és szolgáltatásainkról pácienseink a Google-n és a Facebookon!

Foglaljon időpontot egyszerűen és gyorsan!

Gyakran ismételt kérdések